0628024865 [email protected]

Het is nu alweer ruim een maand geleden dat ik officieel met noll.im ben begonnen. Tot nu toe ben ik vooral bezig geweest met het uitbreiden en afmaken van de website. Binnenkort komt daar wat mij betreft echter verandering in. Op 7 november zal ik namelijk aanwezig zijn op de KvK Startersdag 2015!

De dag is uiteraard een initiatief van de Kamer van Koophandel en richt zich op startende ondernemers of degenen die de stap om voor zichzelf te beginnen overwegen. Het is een landelijk evenement, welke tegelijk in zeven plaatsen in Nederland plaatsvindt. Mijn geluk is dat Arnhem één van die plaatsen is en om precies te zijn in het GelreDome. Naast een beursvloer waar je in contact kan komen met verschillende bedrijven, is de dag ook nog gevuld met veel seminars die je de handvatten geven om je onderneming verder te helpen.

Persoonlijk heb ik op deze dag twee doelen: enkele seminars bijwonen (gericht op hulp bij de belastingaangifte als ondernemer en administratie/boekhouding) en natuurlijk in contact komen met bedrijven waar ik wellicht mee samen zou kunnen werken. Onder andere om die reden heb ik dan ook onderstaande leukigheden aangeschaft:

noll.im business cards

Ik ben er in ieder geval helemaal klaar voor. Zie ik je daar?