0628024865 [email protected]

Sinds 1 oktober 2015 mag ik mijzelf officieel ZZP’er noemen! Na al jaren werkzaam te zijn in online marketing en SEO en daarnaast ook eigen concepten te hebben ontwikkeld, vond ik het tijd om dit te formaliseren in een echt bedrijf.

noll.im staat voor Noll Internet Marketing. Onder die vlag zal ik verder gaan waar ik al mee bezig was: het opzetten van websites met als doel hier omzet mee te genereren. Waar ik me ook op zal richten is het aanbieden van ondersteuning op het gebied van SEO en online marketing aan iedereen die er behoefte aan heeft. Kortom: betaald SEO advies.

Momenteel ben ik nog steeds fulltime werkzaam bij adidas Group en zal ik het bovengenoemde dus doen naast mijn positie als SEO Manager Europe. Dat maakt mij echter niet minder gedreven om vol voor noll.im te gaan. Vind je het dus leuk om op de hoogte te blijven van waar ik mee bezig ben en te zien wat ik te vertellen heb? Volg noll.im dan op Twitter en like de pagina op Facebook!